Hírek

Örömmel tájékoztatjuk, hogy egyesületünk 2017. október 21.- 22.- én ismét megrendezi a nagysikerű VII. Viktória Kupa ás Old Girls Nemzetközi Versenyt. Részletek itt találhatóak. 

Egyesületünk csapatmelegítője
beszerezhető itt:
gymy-melegito-egyuttes-tornahoz-fiu-feher-kek

Kapcsolat

OSC RG SE
Telefon: +36-30-378-4880
E-mail: info@oscrgse.hu
Székhely: 1086 Budapest, Teleki tér 19.
Adószám: 1818467-1-42

Edzőtábor 2017

Nógrádsáp, 2017.

Bővebben >>

Látogatók

Oldalainkat 3 vendég és 0 tag böngészi

rlogo1957. Megalakul a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Sportegyesület. Sportolói elsősorban a névadó egyetem hallgatói és dolgozói köréből kerültek ki. A több mint négy évtized alatt megbecsült, nemzetközileg is elismert egyesület lett.

1997-ben – egyetértésben az egyetem vezetésével –, döntő elhatározásra jutott az egyesület vezetősége: az OSC egyetemi jellegének megőrzésével nyitott egyfelől az orvos-és gyógyszerész társadalom felé. Másfelől a prevenció, az életmódkultúra és szabadidősport irányába.
Létrejött az ország első és máig egyetlen, egy teljes szakmát országos szinten képviselő sportegyesülete. Így az OSC új neve: Orvosegyetem – Orvos - Gyógyszerész – Sport Club (OSC) lett.

OSC logoAz OSC Ritmikus Gimnasztika Sportegyesület 2004. november 10-én jött létre, vált ki az OSC ritmikus gimnasztika szakágából.
Az egyesület több mint 25 esztendeje a VIII. kerületi Losonci Téri Általános Iskolában mûködik, ahol a tanulók jelentős része vesz részt az egyesületi edzéseken, foglalkozásokon.

Az egyesület küldetése, hogy az egészséges életmódra neveljen, népszerûsítse a ritmikus gimnasztika sportágat, tehetséggondozó és utánpótlásnevelő szerepet töltsön be, erőfeszítéseket tegyen annak érdekében, hogy a sport, illetve a sportág szeretete, a közösséghez tartozás élménye hamar kialakuljon a felnövekvő nemzedékben, az egészséges életmód praktikáinak ismerete minél szélesebb körben eljusson a fiatalokhoz a különböző foglalkozásokon, és preventív módon járuljon hozzá a szabadidő hasznos eltöltéséhez.

Az egyesület ennek érdekében megszervezte a sporttevékenység gyakorlásához szükséges feltételeket, edzéseket, szakmai felkészüléseket.

OSC logokékjówebNem csak a klasszikus értelemben vett versenysporttal foglalkozik, hanem szabadidő- sporttal, illetve az iskolával való együttmûködés során diáksporttal is.
Az OSC edzői voltak: Abádné Hauser Henriette, Gyerőné Fritsch Zsuzsa, Pelle Andrea, Holéczy Erika, Molnár Anna, Priszter Andrea, Berek Irina, Bodrogközy Annamária.

Az elmúlt 20 év eredményes válogatott versenyzői:
Molnár Anna, Bencsina Ágnes, Mersich Andrea, Kobjakov Natasa, Pataki Szilvia, Armay Szilvia, Kőfalvi Andrea és Anita, Gyulay Éva, Lazsányi Erika, Landauer Andrea, Fráter Viktória, Haris Brigitta Nagy Mónika, Szabó Nikolett, Borsodi Kinga.

Az egyesület vezetői:
Fráter Viktória – elnök
Hován Ottó - alelnök
Fráter Györgyné - alelnök
Alapító tagok:
Berek Irina,
Bodroghközy Annamária,
Fráter Viktória,
dr. Gesztes Éva,
Hován Ottó,
Landauer Andrea,
dr. Mersich Andrea,
dr. Sebes Ágnes,
Stratakis Natasa,
dr. Tarr Dávid

A Fráter Viktória RG Iskola
A Fráter Viktória RG ISkola a nem versenysportot, hanem szabadidősportot választó gyerekeket gyûjti össze, akik számára biztosított a rendszeres testmozgás. Az iskola lényege, hogy kezdő - haladó szintû gyerekek nem vesznek részt a szövetségi versenyrendszerben, hanem bemutatókon, fellépéseken mutatják be tudásukat.
Az Iskolában a tehetségesebb, versenyezni kívánó kislányok számára is van alternatíva, miután szakmai kiválasztás alapján felkerülhetnek az OSC RG SE-be, ahol részt vehetnek "C" kategóriás szövetségi versenyeken.Partnereink

nea-01

 

EMMI-logo
jozsefvaros-logo

A Miniszterelnökség hivatalos arculati logója fekete-fehér

 

 

 

 

oválbaba2kicsi

 

TOP